Artistmind - Artistmind CMS Geupergrade

Artistmind CMS Geupergrade


Created: 2012-07-15 Last modified: 2012-07-15 Published: 2012-07-15

Filemanager

Artistmind is geupergrade. Je hebt nu de mogelijkheid om grote bestanden te uploaden en directorys aan te maken. Je bent niet meer gelimiteerd aan de webserver hoe groot de bestanden zijn die je mag uploaden. Er is zelfs de mogelijkheid tot knippen en plakken van bestanden. Een backup maken is nooit zo makkelijk geweest. Maak makkelijk een backup van de bestanden door op de download button te drukken en al je bestanden worden gezipt en zo hoef je maar 1 bestand te downloaden voor backup.

 

Gallery

Er is nu de mogelijkheid om een gallery aan te maken. Upload meerder bestanden en voeg ze in 1 keer toe. De eindgebruiker kan een slideshow bekijken en volledige browser window kan gebruikt worden voor de plaatjes. Er is de mogelijkheid om de tumbnails groot en klein te maken. Je kan de tumbnails vierkant maken of de orginele verhoudingen gebruiken. Je kan zelf kiezen hoeveel rijen tumbnails je wilt hebben. Je kan teksten toevoegen aan de afbeeldingen.

 

Submenu

Je kan nu kiezen of je een horizontale submenu of een verticale submenu wilt hebben. De horizontale submenu is alleen geschikt voor kleine websites omdat je maar weining ruimte hebt horizontaal. Je creeerd wel extra ruimte door de horizontale menu te gebruiken. Er is nu ook de mogelijkheid om groepen in groepen te maken. Ongeveer hetzelfde als mappen maken.

 

Sectie's

Je hebt nu de mogelijkheid om oneindige secties aan te maken. Sorry niet oneindig want ik gebruik een 32 bits integer, dat betekent dat je maximaal 2147483647 pagina's (secties, groepen en overige pagina's) aanmaken met dit systeem. Lijkt me genoeg.


Talen

Je kan nu zelf talen toevoegen en verwijderen

 

Nieuwsbrief

Je hebt de mogelijkheid om de teksten te wijzigen als mensen de nieuwsbrief krijgen, aanmelden en afmelden. Tevens is de nieuwsbrief competibel met de meerdere talen functionaliteit. Je krijgt de nieuwsbrief in de taal opgestuurt dat je je aanmeldt.

 

Email settings

Je hebt de mogelijkheid om email settings te wijzigen zoals: sender email, reply email en backup email.


Thema's

Het is nu nog makkelijker om je eigen thema's te maken met de thema manager.

Voer hier uw username en password in:

Username
Password