Artistmind - 3d Computer Graphics

3d Computer Graphics
3d Computer Graphics is een bewezen techniek om complexe afbeeldingen te creëren. Omdat het 3d dimensionaal is opgeslagen in de computer zijn er allerlei toepassingen mogelijk.

 
Combinaties met andere elementen zoals vormgeving, video en games zijn allemaal mogelijk. Je kan zelfs een 3d object van de computer printen en zo toepassingen hiervoor bedenken in het echte leven en het behoud zijn 3d eigenschappen. Tevens is het mogelijk om renders te maken zodat je een afbeelding krijgt zoals hierboven is gedaan.

 

Mogelijkheden

  • 3d animatie voor film
  • 3d moddels voor games
  • 3d artist impression van een huis of ander object
  • 3d beeldjes
 


3d Animatie

3d animatie zijn eigenlijk bewegende tekeningen in het 3d mensonale vlak. Doordat de enige beperkingen de computer en de kunstenaar zijn de mogelijkheden van deze techniek verrijkend.
 
Stel u wilt iets visualiseren wat nog niet bestaat, wat niet kan of wat heel gevaarlijk is. Dan is 3d animatie de juiste mogelijkheid voor u.

Ik moet hier wel bij zeggen dat animatie vaak tijdrovend is.
Werkwijze
 
Toepassingen
- Leader (Logo animatie)
- Animatiefilms
- Speciale effects
- Uitleg animatie van abstracte concepten
- Artist impressie van product
- Reclame
 


Artist Impression

Bij architectuur komt Artist Impression veelvuldig voor. Het huis bestaat nog niet maar je wilt wel dat mensen het huis kopen.
 
Om een goed beeld te krijgen kan je een Artist Impression laten maken. Dit hoeft niet perse voor een huis te zij maar kan ook voor andere toepassingen mogelijk zijn.
 
Artist Impression worden ook gebruikt om te kijken of bijvoorbeeld een auto inelkaar gezet kan worden. Omdat alles in het 3d vlak uitgetekend is kan je precies zien of objecten in de weg zitten om iets los/vast te schroeven zonder dat je het al gebouwd hebt.
 

Geprinte objecten
Geprinte objecten kunnen op allerlei manieren handig zijn. Het kan dus echt de computer verlaten en je kan het vastpakken in je handen. Het kan van verschillende materialen gemaakt worden onder andere: zilver, goud, plastic, gekleurd zandsteen en meer.
 
Ik heb al enige ervaring met het maken van objecten. Zo heb ik een complex object gemaakt namelijk een karakter. Ook heb ik een ring gemaakt met mijn oude logo.
 

Mogelijkheden

- Relatiegeschenk
- Ringen ontwerpen
- Functioneel ontwerp
 

Neem een kijkje inde 3d galleryDirt anarchie butterfly wallpaper


Dit is het oude anarchisten teken. Normaal is het oude anarchisten teken volledig rood. Hier is gekozen voor een gouden ring. De ring staat voor het goud en rijkdom. De A van anarchist pierced door de gouden ring. Je ziet hierdoor het verband tussen de anarchist en de rijkdom.De achtergrond heeft ee

meer...

Hoe geef je je trombone een eerste liefdesnacht.


Als afscheid kado stuurt de Fanfare van de eerste liefdesnacht waar ik in zit, elke week een kaart naar Doortje Kal. Dit zijn mijn 5 kaarten.http://www.liefdesnacht.nl

meer...

Het eiland van de liefde


Omdat mijn vader Ton van Beuningen ging trouwen met Rita Boddeke heb ik dit 3d art ontworpen. Een zetel op het eiland der liefde. Diamanten schieten omhoog in het eiland der liefde. De waarde van de liefdes diamant is onbeschrijfelijk. Alleen als je elkaar goed kent weet je wat deze diama

meer...

Afscheid Janneke Pals


Het is letterlijk het jaar van het afscheid bij Kwintes. Nu vertrekt Janneke. Als cadeau deze tekening.Deze tekening heeft ook een boodschap. Janneke was hoofd activering voordat ze met pensioen ging. Dit houd in dat ze alle mensen moest begeleiden van de activeringscentrums. Dit was wel eens balanc

meer...

Afscheid Henriette


Henriette Evenhuis heeft het Clubhuis verlaten. Ze is kunstenares dus deze kant van haar wou ik belichten in mijn tekening. Daarna kwam ik op een idee om Henriette Evenhuis Zichzelf te laten maken, dat is wat ze in haar leven heeft gedaan.http://www.evensculp.com/

meer...

afstudeer project GLA 2005

De draak van het Grafisch Lyceum Amsterdam 2005.

meer...

De Haan


We moesten een DVD maken voor De Haan. De dvd werd gedraaid op een beurs zonder geluid. Dit zijn enkele screenshots van de dvd. http://www.haan.nl/DVD Hoesje

meer...

Mixed 3d art


Hier zie je de verschillende mogelijkheden met 3d animatie technieken.

meer...

dvd hoesje animatie


Dit is een dvd hoesje animatie. Het is mogelijk om hier nog een dvd hoesje layout met dvd print er op te doen.

meer...

Mindview


Ik ben niet bang in het donker

meer...

Oude artistmind website


Dit was vroeger me layout.

meer...