Artistmind - Website Artistmind CMS

Website Artistmind CMSNatuurlijk is het laten doen van een website makkelijker, maar zelf doen is goedkoper. Echter wanneer je niet de technische know how hebt kan dit problematisch zijn. Een CMS systeem kan dan een goede oplossing zijn.

 
CMS betekent Content Managment System. Content is text en plaatjes. Deze content kan je dan managen met een systeem. Het voordeel is dat je zelf aanpassingen kan maken wat goedkoop is zonder de technische know how die krijg je bij mij.

 
Het Artistmind CMS is goed in het presenteren en communiceren. Dit is voor veel mensen vaak de eerste stap. Het Artistmind CMS heeft daarbuiten de mogelijkheid om plugins te creëren en vervolgens te combineren met bestaande plugins. Alles in het Artistmind CMS is hiërarchisch opgebouwd zodat uw website zo groot kan worden als u zelf wilt.

 


Structureren van informatie is belangrijk om informatie toegankelijk te houden voor jezelf en de bezoeker. Dan is de mogelijkheid tot het creëren van hiërarchieën een vereiste.

 
Er zijn verschillende mogelijkheden binnen het Artistmind CMS om een hiërarchie te creëren. Het begint met het creëren van sectie waarin je groepen pagina's kan maken en hierin de pagina zelf. Deze sectie kunnen dan geordend worden door middel van het hoofdmenu.

 
Ook binnen de pagina zelf heeft u de mogelijkheid om hiërarchieën te creëren. Er zijn meerdere plugins die het overzichtelijk maken van informatie makkelijk maken.

 


Als gebruiker kan het zijn dat een cms overweldigend is met opties. Geen probleem dan installeren we alleen de plugins die u wel begrijpt en houden we het simpel.

 
Bent u meer ervaren dan kunt u plugins gebruiken die complexere handelingen kunnen verrichten.

 
Wilt u een site waar gebruikers met elkaar berichten willen sturen geen probleem. Houd u het liever bij uzelf zonder alle berichten , dan kan het ook.
 Gebruiker
Ik adviseer gebruikers om het thema door een professionele vormgever te laten ontwerpen die ook css kan. Wanneer de vormgever ook kan programmeren zoals ik zijn de mogelijkheden om thema's te creëren eindeloos.

 
Vormgever
Wanneer u zelf vormgever bent en u kent ook css dan kunt u al aardige thema's ontwerpen met een aangeleverde basis layout. Je kan thema's maken die speciaal voor mobiele telefoons en desktop computer zijn of u kunt zichzelf beperken tot desktop computers.

 
Programmeur
Programmeurs kunnen aardig wat aanpassingen maken aan het thema als de basis layout niet voldoet aan de eisen.

Kijk in de onderstaande gallery welke thema er al bestaan. Deze site gebruikt ook Artistmind cms thema en het Artistmind cms systeem
 Alle mogelijkheden van het cms op een rijMenu

Met het menu kan je eenvoudig je gebruiker leiden naar de juiste pagina. Je bepaald zelf wat boven aankomt en wat in de submenu komt. Dit is een van de krachtige tools van het Artistmind cms systeem.

meer...

Sectie

Sectie aanmaken en verwijderen is de mogelijkheid om hierargiën te creëren in het Artistmind CMS systeem. Een sectie dient als startpunt voor een hierargie. Je kan meerdere sectie maken en dus ook meerdere hierargiën. Hierdoor kan de site overzichtelijk blijven en toch veel informatie bevatten.

meer...

Zoeken


Je hebt de mogelijkheid om de site te doorzoekenJe kan alle pagina's doorzoekenJe kan een selectie maken door een sectie te kiezen die doorzocht moet wordenDe pagina wordt gerangschikt op relevantie

meer...

Formulier


U wilt natuurlijk contact met mensen die uw website bezoeken. Dit kunt u ideaal doen doormiddel van een formulier.Je hebt de mogelijkheid tot een naam te geven aan je formulier document. Je kan een datum instellen wanneer de pagina gepubliceerd moet worden. Het is mogelijk om de pagina te

meer...

Map / Groep


Met de map / groep kan je ideaal een hiërarische structuur aan je site geven.Je hebt de mogelijkheid tot een naam te geven aan je map of groep document. Je kan de pagina publiceren in meerdere talen.Je kan kiezen voor wie je het publiceert of dat je het publiek maakt.Je kan kiezen in welke map

meer...

Lijst


Lijst is een ideale manier om gebruikers te laten browsen door meerdere pagina's en overzichten aan te bieden van de content op je website.Je hebt de mogelijkheid tot een naam te geven aan je lijst document. Je kan een datum instellen wanneer de pagina gepubliceerd moet worden. Je kan de p

meer...

Photo Gallery


De Photo gallery is de ideale manier om foto's te publiceren. Je hebt de mogelijkheid tot een naam te geven aan je foto galerij document. Je kan een datum instellen wanneer de pagina gepubliceerd moet worden. Het is mogelijk om de pagina te zoeken. Je kan de pagina publiceren in

meer...

Rich text


Rich text pagina kan je tekst met html code maken. Dit houd in dat je plaatjes kan toevoegen. Youtube filmpjes en andere zaken. Ook kan je de tekst opmaken naar eigen smaak. Je hebt de mogelijkheid tot een naam te geven aan je rich text document. Je kan een datum instellen wanneer de pagin

meer...

File Manager


Met de file manager kan je files managen. De file manager heeft de volgende functies:- Bestanden uploaden (met een html5 ondersteunende browser kan je meerdere bestanden en groten bestanden tegelijk uploaden)- Bestanden downloaden of bekijken- Bestandnaam wijzigen- Bestanden knippen of kopiëren en

meer...